21 maart, 2006

2e KG

Vandaag met Ries naar de gemeente geweest. Zeer positief gesprek gevoerd met Roel die wel is waar geen toezeggingen deed, maar wel zich voor HCZ gaat inzetten. we gaan minimaal voor een zandingestrooid met als toppie gewoon water. als de gemeente de financiering rond krijgt, waarom niet? Met een beetje mazzel speelt H1 volgend jaar 1e klasse, speelt D1 in de 2e klasse en H2 doet een gooi naar de reserve overgangsklasse. Bij dit soort sportieve prestaties praat je dan over clubs met tussen de 700 en 1000 leden. Met vet betaalde trainers die je er na een half jaar sappelen alweer uit kan gooien. Gekke club dat HCZ! Alleen maar vrijwilligers die samen met de spelers er lol in hebben om zo hoog mogelijk te spelen. Kijk nou naar MA1 en JA1. Iedere keer presteren zij het om of TOP II of 1e klasse te spelen. Je tegenstanderis dan Push JA2 en daar speel je uit dan gelijk tegen. Oh ja, Push heeft ruim 2000 leden, ik bedoel maar. Wij doen ons best met 320 leden, als er tenminste aan het eind van het seizoen niet teveel gaan studeren.
MA willen we in ieder geval integraal doorschuiven naar een D2 (Het huidige D2 wordt dan D3).
Een paar goeie knullen vanaf de B leeftijd kunnen we er wel bij gebruiken. Thomas? Y'r welcome! Vinny en Matty zijn ook, zoals altijd, van harte welkom om de geledingen te versterken. Ze spelen nu een jaartje bij Breda JA1, anders hebben ze daar weer problemen. Gekke wereld, maar wel goed dat het zo kan. Moet nodig weer eens een biertje met Tim Doelman gaan drinken.
Voor de rest? Hekwerk wordt gerepareerd, nieuwe vuilnisbakken worden geplaatst, Jet maakt weer schoon, de opruimploeg van de gemeente zorgt voor de broodnodige netheid, de BSVZ had z'n ALV. En vanavond bestuursvergadering van het district Zuid Nederland. Ik ga echt eens een echte hobby zoeken!

Geen opmerkingen: