25 oktober, 2011

FF Kleppe nr zoveel

Met blogs is het al net zo als in het gewone leven. Hollen of stilstaan. De laatste entry was ergens in september en zelfs die was een quicky. zo eentje van ff doorklikken vanuit een RSS feed. Maar goed, deze keer serieus. De afgelopen maanden lekker druk geweest met werken voor Qredits. Qredits is een gespecialiseerde kredietverstrekker voor (door)starters. Na een goede inwerk periode (coachen voor en na de start is toch iets anders als kredietwaardigheid beoordelen) werd ik ingezet vooral in de regio Rotterdam. Maar ook brandjes blussen in Amersfoort, Vlissingen en verder.sinds vorige week is mijn opdracht weer afgelopen en ben  ik weer op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat zit zo'n beetje in mijn bloed. Ik merk dat ik steeds onrustiger wordt. Business development is zo als altijd echt mijn ding. Ik ben constant op zoek naar nieuwe uitdagingen.
Wat gebeurde er nog meer?
de OvZ lijdt op dit moment een zieltogend leven. Het elan is er uit, de kartrekkende ondernemers hebben de handen vol aan het op poten  houden van hun eigen winkel, de opzeggingen vliegen de pan uit en de redactie, verantwoordelijk voor Z!N-in-Zevenbergen, stapte ook al op. Het zal niet de eerste keer zijn dat Rik, Dick en  ik met z'n drieën een Z!N in elkaar zetten.
BrainZ doet het goed. We worden steeds meer een begrip in microkredietland, krijgen  uitnodigingen om mee te doen aan ronde tafel gesprekken, speeddaten, noem maar op. De volgende stap is absoluut de weg naar de BBZ. Ik heb al wel aangegeven dat BrainZ alleen het deel terugkeer naar zelfstandigheid op zich wil nemen. Verder loopt het met aanvragen prima. We hadden voor we aan de klus met de gemeente Moerdijk begonnen (met REAP subsidie) een target van 75 klanten op jaarbasis. Dat worden er, denk ik 100. Halderberge is er recent bij gekomen en het zal mij niet verbazen als ook Steenbergen er bij komt. Leuk uitvloeisel is dat ik voor deze gemeenten ook op de KvK startersdag mag staan. Levert geen pecunia op, maar wel een hoeveelheid aan nieuwe contacten.
Hockey begint ook in een cruciale fase te komen. Na een jaar of 7 Jongste Jeugd gedaan te hebben in Zuid Nederland ben  ik ook daar toe aan wat nieuws. Ik heb geopteerd om de portefeuille club arbitrage op me te nemen. Dat is een nieuwe discipline binnen het DBC. Tim Terwogt wil mij wel opvolgen. Even afwachten, want er zijn meer kapers op de kust.
Privé gaat alles zijn gangetje. Kinderen hebben allebei hun draai gevonden, wonen samen (of juist niet meer), werken en komen regelmatig naar pappie en mammie. Margot is druk bezig met rommelmarkten, roeien, Push en zingen. En ik? Ik heb mijn eigen klankbord.
Wat wordt mijn nieuwe uitdaging? Geen  idee, ben aan het lobbyen voor een nieuwe klus. Roept u maar.

Geen opmerkingen: