19 februari, 2014

De kop is er af

Zo, de eerste 6 weken van mijn contract zitten er op en ik mag zeggen, dit is wat ik altijd wilde.
Vijf gemeenten die samenwerken, niet alleen met sociale zaken (wel de hoofdmoot) maar ook met economische zaken.
Klant 35 komt vanmiddag voor advies en zoals ik al een  keer (te enthousias) Twitterde, in dit tempo zal ik eind 2014 ruim 200 nieuwe intakes hebben gedaan.
Wat houdt dat in? Eigenlijk staat alles al op mijn vernieuwde website van Brainz.nl en verder op de diverse sites van de 5 samenwerkende gemeenten. Laat ik eerlijk zijn, het gros haakt af. Een aantal vraagt om financiering en wordt alsnog door Qredits afgewezen, een klein gedeelte kan zonder financiering zijn of haar weg vinden (dat zijn bijna nooit WWB'ers), de rest krijgt geld en mag starten. Wijs ik wel ooit iemand af,ja, gisteren nog. Een geweldige dame met veel inhoud en bagage, mar ze zoekt in eerste plaats zekerheid. Dan moet je, zeker als je nog zoekend bent, nooit voor jezelf beginnen. Haar zie ik over 2 of 3 jaar terug, dart is zeker.
De 2e kop vindt vanavond plaats. Na 7 jaar ga ik als secretaris de OvZ verlaten en geef het stokje over aan Innae. Zij brengt net als ik een geweldig netwerk mee en komt niet uit de retail. Bovendien is het een stoere vrouw en dat heeft de OvZ zeker nodig (in die mannenwereld).

Geen opmerkingen: