03 januari, 2013

Zo, de rook is opgetrokken, de kruitdampen zijn weggewaaid en de relatieve rust is weer gekeerd. M.a.w., ik heb de jaarwisseling en verjaardag weer overleefd. Heb ik goede voornemens? Nou niet echt. Gewoon doorgaan waar ik mee bezig was. Best gek dat je het hele jaar mag beesten en dan  op 1 januari ineens moet besluiten dat je het anders wil gaan doen. Ik dus niet. Ik ga lekker door met BrainZ. Nu dan wel als eenmanszaak. Vrijdag aanmelden bij de KvK. en dan een VAR bij de belasting aanvragen. Kijk dat had ik allemaal niet als BV, maar goed, de BV is te duur geworden en ook BrainZ moet bezuinigen. De gemeente Moerdijk en Halderberge hebben  in ieder geval het contract verlengd en daarmee de dienstverlening aan ondernemers veilig gesteld. De eerste heeft zich alweer aangemeld.
What else? Ik blijf actief op nieuwe media want dat werkt echt. Ik blijf actief voor de KNHB, met clubarbitrage, dat moet nog gaan werken maar daarover ben ik zeer positief gestemd. Ik blijf (onder voorbehoud) nog even actief bij de OvZ. Maar dan moet er wel een uitbreiding lomen  in het bestuur. De frisse wind, zeg maar. Ik blijf voor Qredits werken, microkrediet en coaching blijft nodig. Ik ga ook door met Jong ondernemen. Waar stop ik mee? Keeperstraining. Ik maak de lente competitie nog af en dan draag ik het stokje over aan de jongere generatie.  Arnold, Jurgen, Anniek en Mike zijn er klaar voor, en met de nieuwe Crazy Catch gaat ook dat weer een feestje worden.
Voor vandaag? De allerbeste wensen voor 2013 en kom gerust lang in het Bedrijvencentrum Moerdijk als u iets meer wilt weten  over zelfstandig ondernemerschap of additionele financiering.
Test @gerben

Geen opmerkingen: