06 juni, 2005

Ongeslagen kampioen

Ik neem mijn petje diep af voor de mannen van het vierde.

Mike, Opa, Wouzz, Swaantje, Juul, KD, Bulldog, Neil, Bartman, VdZ, Tinus, Mattie en invallers Robbie, Anne, Mies en Kakkerlak.
Ze hebben 21 wedstrijden gespeeld en alles gewonnen of gelijk gespeeld. Oke, ik was niet altijd tevreden. Ik ben er zelfs een keer mee gestopt (net voor de winterstop). Maar over het algemeen hebben de heren zich keurig gedragen. De twee gelijke spelen waren tegen HSD en Push 13. Daarvoor mijn achting. H4 speelde die partijen ook bagger dus dat heeft ze wel geholpen. Zelf sluit ik dit seizoen af met een glimlach en een traan. Een prachtig kado is daar het levende bewijs van.
Mijn mannen hebben veel geleerd. Dat ze positieve aanwijzingen moeten geven aan elkaar, dat ze idiote beslissingen (of juist helemaal geen beslissingen) van de scheids absoluut moeten negeren en dat ze een tegenstander best mogen waarderen. In je uppie speelt het slecht. Volgend seizoen ga ik ze leren om met teleurstellingen om te gaan. Maar wie weet? als we de eerste 3 a 4 wedstrijden in de 2e klasse zonder kleerscheuren doorkomen moeten we maar weer eens gaan denken aan een kampioenschap. Transfer is open!

2 opmerkingen:

Wouzzie zei

Henkie, volgend jaar gaan we weer ons stinkende best doen!!

ps, vergeet Mies niet die veel wedstrijden heeft meegespeeld.

kus

Bald Eagle zei

Mies is toegevoegd, hoe kon ik die vergeten.