25 april, 2006

Zo'n weekend is maar nix


Het begon allemaal best aardig. Vraagje van de KNHB of ik namens hen langs wilde gaan bij Etten Leur en de Pelikaan i.v.m. het Shell schoolhockey project. Als ambassadeur doe je dat graag en ik heb waarlijk genoten. Goede organisatie bij beide clubs, heerlijk weer en leuke (meiden) wedstrijden. Onze eigen Karlijn van den Hoonaart en Karin de keepster werden met het Norbertus College kampioen en mogen landelijk hun krachten meten in het Wagener stadion.
Zaterdag ineens weer 10 graden kouder, maar met een warme jas ging het wel. Zondag toch iets teveel rode wijn op en met met hele lijf van de fiets gevallen. Alles blauw, gekneusd, bril kapot, forse schaafwonden, kortom, verplicht minimaal een week Cold Turkey.
Maandag de wonden gelikt, excuses aangeboden en een spetterend betoog gehouden op de
D-ALV van de KNHB in Eindhoven. Overigens samen met Paul de Kort van Zwart Wit die accomodatie en commercie vanuit een heel eigen visie benaderde. Ook de moeite waard dus.
Vandaag Mamut Teamwork geïnstalleerd. Weer zo'n goed gratis programma waarmee je automatisch back-ups kan maken. Zit retrestrak in elkaar. Een aanrader dus.
Vanavond regio overleg bij Tempo en morgen voor een reïntegratie traject naar het UWV.
Ik kom gewoon f**ing veel tijd tekort.

Geen opmerkingen: