03 april, 2009

Microkrediet Hoe zit dat nu?

In barre tijden, zoals de economische crisis, zoeken mensen elkaar op. Dat geldt ook voor managers en beslissingnemers in het bedrijfsleven. Managers 4 Managers (M4M), een concept uit België, springt daarop in en organiseert netwerkavonden uitsluitend voor bedrijfsleiders, managers en beslissingnemers.

De bijeenkomsten, die volgens M4M-voorzitter Monika van Staeyen in België en Luxemburg al een groot succes zijn, moeten voor de desbetreffende doelgroep een groter en makkelijker bereikbaar netwerk opleveren.

“We willen de stappen van offertes opvragen en op Google zoeken er tussen uit halen. De beslissingnemers moeten direct contact kunnen hebben met andere managers die ze willen bereiken.” GREET & MEET - De voorzitter is ervan overtuigd dat het concept van Greet & Meet een succesvolle formule zal zijn. “Juist in deze tijd van economische teruggang zijn deze netwerkbijeenkomsten belangrijker dan ooit.”

Elke meeting wordt een "hot" item aangekaart aan de hand van een interview met een gastspreker.Niemand minder dan Henk Ras (medeoprichter van Microkredietloket West-Brabant) zal deze eerste meeting een korte presentatie houden over Microkredietloket.

Een microkrediet is een kleine lening aan een ondernemer (tot maximaal EUR 35.000,- ), die voor een bank een te hoog risico kent of te kostbaar is. The place to be - De eerste bijeenkomst vindt plaats op 16 april om 19:00 uur bij Oncle Jean in het Ginniken te Breda. Meer informatie op: http://www.managers4managers.eu/events

Geen opmerkingen: