14 april, 2008

The week that was

Afgelopen week weer iets te druk bezig geweest. Het schoolhockey project vreet tijd, maar het is absoluut een beleving om een maand lang 175 kinderen van groep 3 en 4 hockey les te geven.
In de zaal met de dankbare hulp van Annemarie en op het veld nog extra met Ria en Lucie er bij.
Karine als altijd op de achtergrond en als regelnicht, hulde.
Rutger Klein oogste alleen maar lovende kritieken met zijn Train de Trainer clinic. Voor herhaling vatbaar zullen we maar zeggen.

Verder een gloedvol betoog van Peer over het hoe en waarom van standaard teams die in de reserve klasse spelen. Na heel veel eigenlijke en oneigenlijke argumenten kwam er een (waarschijnlijk goed voorgekookt) plan op tafel waarin alle zuidelijke clubs zich redelijk goed in zouden moeten kunnen vinden. Kort door de bocht, voor alleen 1e teams, een soort promotie - degradatie tussen de reserve 2e en de standaard 3e klasse.

Met Startersloket West Brabant gaat het stapje voor stapje. De diverse gemeentes zijn positief, de banken zijn positief, eigenlijk iedereen. Maar als je dan duidelijk maakt dat het een stichting gaat worden en ook stichtingen niet helemaal van liefdewerk-oud papier kunnen leven moet de eerste euro nog uit de knip komen. De harde deadline is op verzoek van Moerdijk zacht gemaakt waardoor er wat extra lucht gekomen is.

De OVZ draait op volle toeren. Een gesprek met Wethouder Koevoets bracht verheldering over de toekomst van het Haventracee. De nieuwsbrief is nog steeds niet verstuurd, en morgen is de maandelijkse bestuursvergadering. Kortom, Business As Usual (BAU).

Leuk weetje, via LinkedIn een paar oude hockey kennissen uit Engeland opgeduikeld.

Oh ja, samen met Hannie nog gauw even een nieuwe bril bij Hans gekocht.

Keep you posted.


Geen opmerkingen: