20 november, 2007

Even bijkletsen nr. zoveel

Dinsdagmiddag, half vijf, en eindelijk weer even tijd om een blog bij te werken. Na een heerlijk weekend met weinig, maar wel super leuk hockey (daarover straks meer) in de vroege maandagochtend een rondje CWI gedaan (je vraagt je af waarom?) dan een paar websites bij werken met nieuwe content die ook al niet komt aanvliegen en dan met gierende banden weer naar de hockey voor keeperstraining. (dat was een lange zin)
Na een korte nachtrust vroeg op voor schoolhockey bij BS de Toren (Remco beterschap) en met spoed de eerste pagina's 7Klap in elkaar gefietst, website bijgewerkt, Larsen even geholpen met gmail en dan r u s t .

16.27

Zondag was het weer als vanouds gezellig met de trimmers, Casper achter de bar maar omdat de scheidsrechter niet kwam opdagen EN H3 een man of wat tekort kwam, ging de bar dicht Cap op het veld en ik trok een kanariepak aan. Wat lopen die mannen snel!

Kreeg wel een compliment over het fluiten. Maakte maar 3 echte "blunders".

1 x hoog liet ik doorgaan, strafcornertje wel of niet en 1 x een shootje net wel of net niet op de rand cirkel.

Heren 2 leuke pot daarna strak gefloten door Bart en Remco.

Leuke tegenstanders ook Breda 3 en 5.

Morgen (alweer woensdag) de rest van de 7klap, site verder bijwerken, hapje eten thuis en dan weer als een speer naar de club voor straathockey.

Kijken of die mevrouw van Zwart wit een jas komt ophalen.

Geen opmerkingen: