18 mei, 2012

Gauw even printen?

Kent u dat nu ook? Je bent onderweg voor je werk, ergens in West Brabant. 2 Afspraken in de ochtend, dan op een parkeerplek je boterhammen  opeten of een korte stop bij de Mac oid, en weer door naar de volgende 2 klanten. 's Avonds de kinderen naar bed brengen, naar de sportschool, de voetbal of de hockey voor de broodnodige lichaamsbeweging en dan  onder de vette lappen. De volgende ochtend zelfde ritueel. Tussendoor probeer je je bezoekverslagen  thuis in elkaar te zetten tussen jengelende kids en behalve je echtgenoot spreek je (behalve vrijdag natuurlijk als je voor overleg naar de zaak moet) alleen maar klanten.

DAAR BRENGEN WIJ NU VERANDERING IN AAN !.

In de oksel van de A16 en de A58 ligt Zevenbergen (15 en 5 minuten) en preciezer, het Bedrijvencentrum Moerdijk. Loopafstand tot het NS station, minder dan 5 minuten, grote gratis parkeer ruimte, Vlaamse patatten voor de deur en voor tussen de middag culinair genot zijn er minimal 3 aanbieders om de hoek.

Strijk eens neer in een van onze lounches, maak gebruik van gratis internet, kopieer de laatste hand-outs, neem een sterke kop koffie om de week verder door te komen, of spreek eens hier af met een toekomstige klant.

Een hele ochtend voor € 35,- en als je maar een uurtje wilt blijven worden we het ook wel eens. Met ons flex abonnement beschouwen we je meteen als vaste klant.

Bedrijvencentrum Moerdijk, waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht !
Geen opmerkingen: