24 maart, 2009

4 x 13, tijd voor reflectie of een feestje


Zo, de eerste 13 weken zitten er bijna op. Na een wat voorzichtige start, Qredits kon pas in week 4 online, bij de gemeenten konden we pas in week 10 beginnen met de loketten, de bedrijfsadviseurs van de KvK moesten ook nog opgeleid worden, kortom voor mijn gevoel zijn we pas een week of 3 oficieel bezig en een week of 6 al met voorzichtig mensen te interviewen.
Als we zo doorgaan komen we dit jaar uit op precies 208 klanten. Ik heb echter de indruk dat de campagne nog niet echt goed is losgebarsten. Vorige week is een nieuwe communicatie medewerkster in dienst genomen, dus daar mag je wat van verwachten. Per 1 april komt er hopelijk ook een vaste projectleider en een secretaresse het team versterken.
Met 4 FTE binnen de KvK als intake punt, 2 man in de buitendienst, 3 financieel specialisten, een projectleider en een secretaresse zijn er inmiddels al 11 m/v redelijk continu met Microkredietloket West Brabant bezig en als ik boekhouding, communicatie, en beleid ook meereken is de hele club inmiddels uitgegroeid tot zo'n 15 Man. Weliswaar niet iedereen voltijds, maar toch. Ik ben best een beetje trots. Halen we de 208 0f zelfs 377? Zal krap worden, maar mogelijk is het wel!

Geen opmerkingen: