12 maart, 2010

Snik

Beste heer Ras,

Op 9 maart 2010 is besloten om Bizner te integreren binnen Rabobank. Met deze mail willen wij je als klant graag informeren over dit besluit.

Bizner gelooft in de kracht van het ondernemerschap. Daarom zijn wij in 2007 gestart als eerste internetbank speciaal voor ondernemers. Omdat wij vonden dat ondernemers snel en gemakkelijk hun bankzaken moeten kunnen regelen.

Bizner is een initiatief van de Rabobank. Sinds de introductie van Bizner heeft de Rabobank haar positie in de kleinzakelijke markt, met name in de grote steden en onder zzp'ers, via haar eigen kanalen sterk verbeterd. Gaandeweg heeft de Rabobank dan ook vastgesteld dat een aparte internetbank als Bizner niet meer noodzakelijk is. De Rabobank biedt ondernemers - o.a. via
rabobank.nl/bedrijven- immers een volledig dienstenpakket. Bovendien is gebleken dat het mede vanuit de zorg voor de klant beter is dat ondernemer en bankadviseur elkaar in de ogen kunnen kijken bij het beoordelen van kredietaanvragen. Daarom heeft Rabobank besloten om Bizner te integreren binnen Rabobank.

Vooruitlopend op de integratie binnen Rabobank zal Bizner geen nieuwe klantrelaties meer aangaan. De dienstverlening aan bestaande klanten wordt voorlopig voortgezet.

Bizner

Geen opmerkingen: