13 februari, 2007

LG hockey?


Bunnik.
Nederlandse Hockeybond tekent samenwerkingsovereenkomst met Fonds GehandicaptensportDe Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft zaterdag 3 februari jl., tijdens het nationaal hockeycongres 2007, een samenwerkingsovereenkomst getekend met Fonds Gehandicaptensport. Voorzitter, Jan Albers (KNHB) en directeur Nike Boor (Fonds Gehandicaptensport), hebben hun handtekening gezet onder een overeenkomst die de KNHB en Fonds Gehandicaptensport voor de komende twee jaar aan elkaar verbindt.
De ondertekening is een logisch gevolg van de steeds verdergaande integratie van gehandicapte sporters binnen reguliere sportbonden en sportverenigingen.
In de samenwerkingsovereenkomst wordt benadrukt dat de KNHB en Fonds Gehandicaptensport zich door gezamenlijke fondsenwerving en marketing zullen inzetten voor de verdere integratie van gehandicapte sporters binnen de reguliere sport en voor meer kwaliteit in (top)sportbegeleiding.
De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond is als vierde sportbond, een partnerschap aangegaan met Fonds Gehandicaptensport.

Geen opmerkingen: