14 oktober, 2009

Roosendaal, Zinc en Credo

De komende jaren worden in het Credogebied in Roosendaal heel wat panden grondig gerenoveerd om startende en gevestigde ondernemers mogelijkheden te bieden zich in dit vernieuwde winkelgebied te vestigen.

Zo worden de voormalige panden van de orthopedische schoenmakerij Van Mook aan de Molenstraat en de Burgemeester Prinsensingel ingericht als bedrijfsverzamelgebouw voor jonge startende ondernemers. Het project Credo werkt daarbij samen met de Zoomvliet Incompany uit de Molenstraat, een opleidingsinstituut voor jonge ondernemers.

Jelle Hakkert en vastgoedmanager Kees de Bussy, van het project Credo, presenteerden gisteravond in zaal Zeelandia tijdens het Credo-café de plannen voor de toekomst en lieten de bewoners zien wat er al gerealiseerd is.

"Het is vaak een probleem om de financiering voor renovatie rond te krijgen en de bedrijfspanden toch rendabel te maken voor ondernemers. Soms is er geen vlotte oplossing en blijven panden lang leeg staan", zei De Bussy die omwonenden vroeg geduld te hebben.

Geen opmerkingen: