09 juli, 2008

NEXT

Patrick Noordanus en Frank Batenburg begonnen zes weken gelden met Next.
Dat is een horecabedrijf in de tweehonderd jaar oude kelder onder hun pand aan de Noordhaven. Ze begonnen daarmee zonder er veel ruchtbaarheid aan te geven. Aanvankelijk was het de bedoeling om van Next een loungebar te maken maar dat idee hebben de twee al snel laten varen. In plaats daarvan is het een café met een trendy inrichting geworden.

De eigenaren mikken op een publiek dat qua leeftijd begint rond de 25, dertig jaar en ze hopen op vrijdag, zaterdag en zondag op drukke avonden. Op zondag zijn de klanten overigens al om vijf uur 's middags welkom.

"En we hebben op vrijdag al vijftig, zestig man binnengehad en op zaterdag honderd. We mogen dus niet klagen. Wij hebben een ambiance die nieuw is en die uitstraling van zo'n oude kelder is bijzonder. We zijn er niet op uit om heel veel mensen bij andere zaken weg te trekken. We hebben gemerkt dat we een aantal stappers die al in ruste waren binnen hebben gehad. Maar voor het overige vissen alle horecazaken in Zevenbergen natuurlijk in dezelfde vijver."

Geen opmerkingen: